dilluns, 4 d’abril del 2011

“Per un Sant Fost millor”

Les Associacions de Veïns presentan als grups polítics més de 100 propostas per a les properes eleccions.

La Federació d'Associacions Veïnals ha elaborat un seguit de consideracions i propostes per als partits polítics de Sant Fost davant les pròximes Eleccions Municipals amb la finalitat de que les incloguin en els seus respectius programes electorals.

Hi és a disposició de tots els partits que es presentin.

El document, denominat “Pacte per la participació de la ciutadania en el govern municipal de Sant Fost de Campsentelles”, s'ha elaborat per les comissions de treball de la Federació amb l'ànim de, com en altres ocasions, fer aportacions per a millorar Sant Fost.

Consta de una introducció que manifesta la intenció del document, un capítol de pacte cívic que recull les actituds generals que les entitats veïnals proposen adoptar en el pròxim mandat i 100 propostes a desenvolupar en el 2011-2015 agrupats per sectors d'actuació.

S'inclou una segona part més específica desenvolupada a partir del document “Pacte de Govern per Sant Fost (2008-2011)” creat pel tres partits de govern d´aquest període –CiU, ERC, IUSF- amb 50 consideracions i propostes sobre temes municipals portats endavant pel mateixos, amb un seguit de propostes que puguin servir en un futur després dels pròxims comicis qualsevol que sigui el resultat de les urnes.

Aquesta serà la base del treball de les associacions veïnals en els pròxims 4 anys.