dilluns, 28 de març del 2011

Mobilitat a Sant Fost


La Federació de Veïns també sol·licita

una Comissió de Mobilitat a Sant Fost.


La Federació d'Associacions de Veïns i Propietaris de Sant Fost de Campsentelles, agraïx a tots els partits polítics que formen part del nostre Ajuntament – IUSF, PSC, GSF, CIU, ERC.- al permetre a la FavpSantFost participar en el Ple Ordinari de 31 de Gener 2011 per a exposar la nostra opinió sobre un tema tan important i necessari per al nostre municipi com és el de la Mobilitat de les persones.

A resultes d'una moció presentada per Gent per Sant Fost per la creació d´una Comissió de Mobilitat i una pregunta del PSC, ambdues relatives a la millora de la Mobilitat en el poble, el President de la Federació d´Associacions de Veïns, va participar en el Ple Municipal de gener per a exposar les necessitats de mobilitat de la població, juntament amb propostes de millora que van ser lliurades a l'equip de govern per a la seva consideració. En el debat de l'assumpte, la Sra. Alcaldessa, va manifestar estar d'acord en la possibilitat de constituir una Comissió de Mobilitat, amb matisos d'implantació presentada, per a tractar la problemàtica en el seu conjunt amb la participació dels agents veïnals implicats.

Des de la Federació, considerem molt valuosa la voluntat de tots els grups polítics de la població per a afrontar de manera conjunta un assumpte d'interès general com és el de mobilitat de les persones i sol·licita que es constitueixi aquesta Comissió amb la participació de la FavpSantFost, atès que ha quedat de manifest l'interès i voluntat d'afrontar-lo des de les diferents posicions que admet i requereix el tema.

És voluntat de la Federació participar en la vida municipal a fi de manifestar la nostra opinió i aportar propostes de millora sobre els temes que preocupen als veïns de Sant Fost, a través de la participació en els Plens segons les Normes establertes o es regulin en el futur.
Gràcies a tots. Agustí Gil Galcerán. President de la FavpSantFost.