dijous, 17 de març del 2011

Mas Corts, Comisió d´Investigació.


Un dels projectes d'inversió als barri del Fons Estatal d'Inversió Local realitzats recentment a Sant Fost es va portar a terme en Mas Corts per a millorar la xarxa d'enllumenat públic davant els continus corts de corrent per la deficient instal·lació elèctrica existent.

En el Ple ordinari del mes de març, Gent per Sant Fost va presentar una moció que no va poder ser debatuda per ser desestimat el tractament d'urgència presentat.

Aquest Grup argumenta que després de revisar el pressupost inicial i les tres certificacions, a través de mesuraments realitzats per un topògraf, s'han presentat unes anomalies que podrien suposar una despesa extra de gairebé 8.000 Euros, pel que per a poder aclarir les diferències, sol·licita una comissió d'investigació amb participació del Regidor d'Urbanisme, un Tècnic Municipal i dues persones de GSF.

Sol·liciten que el tema no es demori ja que els veïns volen resposta a una presumpta irregularitat en les certificacions urbanítiques. "Lament que no considerin urgent saber si es gasten bé els diners dels ciutadans" van esser les paraules de Montserrat Armengol en el Ple davant la negativa a ser debatuda la moció urgent.