dimecres, 27 d’abril del 2011

Per un Sant Fost millor.



Les Associacions de Veïns han presentat als grups polítics de Sant Fost més de 100 propostas per a les properes eleccions.

La Federació de les Associacions Veïnals de Sant Fost ha mantingut en els passats dies, reunions amb tots els partits i grups polítics de Sant Fost que es presenten a les pròximes eleccions municipals del 22 de maig.

Durant les mateixes, s'ha fet lliurament del documento "Per un Sant Fost millor" que conté més de cent propostes de aplicació en els programes electorals pel govern municipal resultant de les eleccions.

Els representants polítics han valorat molt positivament el treball contingut en aquest document i el nostre plantejament de futur consistent a afavorir un pacte per a la participació de la ciutadania en el govern de la població, qualsevol que sigui el resultat de les urnes.

Tots els grups: ERC, GSF, PSC, IUSF, CIU, PP i ICV-EUiA, van manifestar el seu interès a prosseguir aquestes trobades per a tractar i aprofundir en aquelles qüestions que per diferents raons, puguin incloure·les en els seus respectius programes i dur endavant el projecte participatiu proposat.


Per la nostra banda, vam considerar aquesta iniciativa com una mostra de compromís clar i transparent en la participació i col·laboració activa en la construcció democràtica del nostre poble.

Agraïm l'interès demostrat per tots en la participació d'aquestes reunions i en molts dels nostres plantejaments. És per als nostres representants polítics que varem crear el document i ens sentim satisfets per la recepció que tots ells van efectuar. Ara, tot ho deixem en les seves mans amb la confiança que faran el millor ús de tot això.

Volem per a finalitzar, ampliar la nostra oferta informativa i posar a disposició de tot aquell que ho desitgi, una còpia del document que serà la base de treball dels pròxims anys de la Federació.

Gràcies a tots.