divendres, 17 de febrer del 2012

El Síndic recrimina manca de col·laboració a l'Ajuntament de Sant Fost.



Per inicitiva de la Federació d´Associacions de Veïns de Sant Fost i atenent als requeriments d'alguns socis i veïns de la població, volem puntualitzar el següent sobre la noticia apareguda en la premsa local referent al informe del Síndic de Greuges sobre 16 Ajuntaments catalans que no han col·laborat recentment amb la Institució, entre el qual es troba l'Ajuntament de Sant Fost.

1º. L'Associació de Veïns de la Conreria, entitat fundada al 1978, i federada amb la FavpSF, no res té a veure amb l'associació que apareix en els medis amb el mateix nom, tampoc cap altra associada actualment a la nostra Federació. Entenem que es tracta d'una coincidència o error sobre el qual ja hem sol·licitat el seu aclariment o rectificació.

2º. Amb independència de la valoració que ens pugui merèixer els fets de la notícia, La Federació d'Associacions de Veïns de Sant Fost de Campsentelles, reconeix l´aplicació de la Llei del Síndic de Greuges en les administracions, organismes, empreses i persones pel que fa a la col·laboració amb el mateix respecte als seus suggeriments i/o recomanacions.

La FavpSF, té per objecte, entre uns altres, la defensa dels interessos de les seves entitats associades, no assumint protagonismes ni actuacions que no li corresponen com l'indicat en la citada notícia.

Favp Sant Fost.
Agustí Gil Galcerán.
President