dilluns, 13 de febrer del 2012

Apagada col·lectiva





A tots els veïns/as, entitats, associacions, institucions i partits polìtics de Sant Fost de Campsentelles.

Comunicat de la Federació.

Les Associacions Veïnals de Sant Fost convoquen a una apagada el 15 de febrer.

L'actual sistema solament genera beneficis per a les grans empreses elèctriques que abonen en temps de crisis els ciutadans del carrer.

ANEM A PASSAR DEL CABREIG ALS FETS.
APAGADA COL·LECTIVA CONTRA ELS ABUSOS DE LES ELÈCTRIQUES
.

15 febrer, dimecres
a les 22.00 d´almenys 15 minuts
.

El DIA 15 DE FEBRER DIA DEL CONSUMIDOR, apagada general d'electricitat en les nostres indrets a les 22 hores en senyal de protesta per la pujada abusiva que les grans empreses elèctriques han portat a terme en les seves tarifes elèctriques.

POSA UNA ALARMA EN EL TEU MÒBIL, FEIX UNA CREU EN EL CALENDARI, ARA DESPRÉS SE'T VA A OBLIDAR!

L'única forma que tenim de lluitar els consumidors contra aquestes practiques abusives, és amb mesures com aquesta per això us convoquem a seguir aquesta iniciativa, que comencés a les 22 hores i durés almenys 15 minuts.

SOLO, AMB AQUEST, MINUTS APAGANT TOTES LES BOMBETES, CUINES ELÈCTRIQUES I TOT EL QUE ES PUGUI, LLEVAT DE UNA D'ELLES PER A VEURE, FAREM UN BUIT EN LES SEVES ARQUES, I HAURIEN DE DETENIR LES SEVES TRANSFORMADORS, AIXÍ S'ACORDARAN DE TOTS ALS QUALS ENS ESTAN ESTAN ROBANT!!!

US PREGEM QUE HO FEU!!!

Si no som capaces de desendollar-nos almenys 15 minuts per a així retornar-los la bufetada a qui ens estan asfixiant, tal vegada és que llavors tenim el que ens mereixem.
Si no som capaces de desendollar-nos almenys 15 minuts per a així retornar-los la bufetada a qui ens estan asfixiant, tal vegada és que llavors tenim el que ens mereixem.

Les associacions veïnals de Sant Fost entenen que:

- La liberalització del mercat no arriba als usuaris domèstics, que estan en mans de cinc grans companyies que controlen el mercat en oligopoli.
- S'està imposant entre les administracions no tant l'estalvi energètic com l'estalvi pressupostari (estalvi en facturació).
- Els petits consumidors no es poden unir per a organitzar un veritable estalvi de consums i preus, perquè no poden actuar en les Tarifes d'Últim Recurs.
- En aquest pla energètic no haurà fruits socials sostenibles, sinó només beneficis per a les empreses elèctriques, mentre les economies domèstiques seguiran assumint aquests costos.

Per tot la qual cosa se sumen a la campanya estatal de la Confederació Estatal d´Associacions de Veïns (CEAV) en matèria del mercat elèctric, sol·liciten als veïns que mostrin la seva repulsa a l'actual situació apagant en la mesura del possible els seus enlleumenats el dia 15 de Febrer a les 22:00 hores.

Ajuda'ns a difondre la convocatòria de l'Apagada.