dilluns, 2 de maig del 2011

IV JORNADA DE LES ENTITATS DE SANT FOST

La Federació d´Associacions de Veïns de Sant Fost vol agrair a tots els veïns i ciutadans en general que ens van visitar aquest dissabte 30 d'abril en ocasió de les IV Jornades de les Entitats de Sant Fost.

En la nostra parada informativa vam tenir l'oportunitat d'atendre innombrables consultes i fer públic les activitats que desenvolupem en l'àmbit social i veïnal de la nostra població.

Particularment important va ser la bona acollida de la campanya contra les retallades actuals en matèria de sanitat, recollint-se més d'un centenar de signatures que unirem a les quals s'estan recollint-se en altres punts del poble per a lliurar-les en la Generalitat en els pròxims dies. Volem agrair a totes les entitats que també van col·laborar durant la Jornada en la campanya de recollida de signatures en les seves parades.

Durant les hores del matí que va durar la mostra es van desenvolupar nombroses demostracions i activitats que van donar un agradable ambient de convivència a la jornada en l'enclavament de la Plaça de la Vila, esperant poder repetir-lo i millorar-lo en futures ocasions.Parada informativa de la FavpSantFost atenent les visites, consultes i recollida de signatures de la campanya contra les retallades en la sanitat.
Lliurament del nostre obsequi sortejat entre els visitants al final de la Jornada consistent en una col·lecció de contes clàssics infantils en DVD que va correspondre a Dª Joseja Mª Barranco de Sant Fost.