dilluns, 14 de maig del 2007

Acte de presentació de la FavpSantFost

Tal com s'havia anunciat, el diumenge 13 de maig, va tenir lloc la presentació en públic de la Federació d'Associacions de Veïns i Propietaris de Sant Fost.

L'acte es va celebrar a l'aire lliure a la Plaça de les Glòries Catalanes en el barri de Sant Pere al que van assistir nombrosos veïns de diferents barris del municipi, representants de diverses entitats i de partits polítics de Sant Fost. Va ser presentat per Agustí Gil de la Conreria com President de la Federació, qui va donar lectura als detalls del naixement de l'entitat i els objectius que persegueix basats en la participació ciutadana per a configurar un model de poble de tots i per a tots.

La resta de la Junta Directiva de la Federació està composta per Amalio Guisado de la Urbà com Vicepresident, Juan García de Mas Llombart i Mas Corts com Secretari i Marc Vidal de Sant Pere i el Sot, com Tresorer.

Representants de les Associacions que configuren actualment la Federació, van donar lectura a una descripció de cadascun dels seus barris, model i composició de la seva associació de veïns i una llista detallada de les reivindicacions veïnals no resoltes encara.

En aquest sentit van intervenir, Juan Álvarez en representació de la AV de la Conreria, Joaquín Peribáñez per la de Mas Llombart i Mas Corts "La Selva del Vallès", Joaquim Benaque per Sant Pere i el Sot i Amalio Guisado per La Urbà Zona Residencial. La representació de Can Boc "la Pineda" no va poder intervenir per un problema d'última hora.

La resta d´Associacions de Veïns de Sant Fost inscrites en el Registre d'Associacions que no s'han federat, és perquè han declinat la invitació a fer-ho per no estar actives actualment, o que són en fase de dissolució per l’evolució natural del seu entorn. A totes els hi hem ofert el nostre ajut per al que considerin oportú.

Al finalitzar, es va brindar amb una Copa de Cava per al naixement d'aquesta nova entitat que ja ha començat a treballar en assumptes d'interès veïnal per a la població, agraint a tots els assistents l'amabilitat, interès i simpatia que van mostrar cap a aquesta nova iniciativa per a participar de forma activa en la construcció democràtica del nostre municipi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda!

Primer de tot felicitar-vos per la iniciativa. Per fi les veus dels veïns tindran una eina útil per fer-se sentir. Amb el neixament d'aquesta Federació d'Associacions de Veïns i Propietaris de Sant Fost s'obre una porta a la participació ciutadana i una vía directe per parlar amb les institucions, sempre i quan aquestes estiguin disposades a escoltar.

Ja se que queda lleig fer-se autocites, però com ja vaig dir un cop, ara sí, sembla que Sant Fost es desperta.

Per cert, dóna gust escoltar al sr.Gil. Persones com ell motiven a qualsevol a involuclar-se pel poble.

Gràcies per ser com sou i fer el que feu.

Anònim ha dit...

Gràcies Xavi. Ets molt amable.

Intentarem no defraudar-te en les teves expectatives.

Cordialment,

FavpSantFost