dimecres, 7 de setembre del 2011

Les cultures convergeixen

Ja han passat els esdeveniments més importants dels últims mesos en la nostra població. Les eleccions Municipals, el nou pacte per a l'estabilitat de Govern i la festa major. La Federació d'Associacions de Veïns s'ha mantingut molt activa a favor de cadascuna d'elles, plantejant als nostres representants polítics les millors propostes al nostre abast i convidant a tots els veïns a la participació en tots els esdeveniments. Ens sembla que tot a funcionat correctament i cal l'enhorabona per a tots. Ara ha estat moment d'obrir un parèntesi per a prendre el merescut descans de les vacances i per fer unes petites reflexions de futur.
Volem fer pal-lesa que els representants de la Federació de Veïns de Sant Fost, per donar la nostre col·laboració per que el poble sigui mes obert, i l´ajuda necessària en les tasques que es tinguin que desenvolupar i gestionar, malgrat la dificultat que tindrem tots per portar-les a bon fi, tant econòmiques com socials per donar aquets serveis, doncs sembla ser que la disposició futura dels Ajuntaments amb matèria econòmica serà molt escassa.
Hem de deixar al marge les discrepàncies i treballar amb equip per arribar a unir el poble, un poble de morfologia mol dispersa i molt lluny un dels altres amb manca de molts serveis els uns mes que els altres, tots amb mancances. Hem d'eliminar distàncies no físiques que no pot ser, per ho si de diàleg y cooperació per fer un poble mes acollidor entre tots amb serveis públics per tot hom malgrat un moment difícil tal com em dit, que de no ser així, no en sortirem. Convidem a les Associacions de Sant Fost a unir-nos per tal de poder, junts, ajudar millor al desenvolupament del nostre poble.
Agustí GIL
President Favp Sant Fost