divendres, 19 d’agost del 2011

Festa Major LA CONRERIA 2011


Salutació.
Benvolguts Veïns de la Conreria de Sant Fost, un any més tinc el plaer de felicitar-vos a tots i convidar-vos a celebrar una de les festes més boniques del veïnat de nostre poble. He començat dient "la Festa Major de la Conreria de Sant Fost" i no ens hem d´enganyar, La Conreria és un indret de Sant Fost i encara que aquest concepte no estigui per a tots present, si més no, els que hi tenim la nostra llar i paguem els nostres impostos i serveïs municipals con vigilància, transport urbà, neteja dels carrers, llocs de reunió per als veïns, etc. (serveis encara escassos) poc a poc veiem com, després de molts esforços, aquesta mancança es va millorant.
Tots junts hem d´esforçar-nos al màxim per aconseguir que les distàncies amb el poble s´escurcin i poder aixi gaudir d´un poble amb una història meravellosa i que unió dels veïns ho faci encara més gran.
La unió de veïnats de Mas Llombart, Mas Corts, Colònia Bosch, Can Calet, Can Coromines, La Conreria i altres han de fer un Sant Fost més unit i proper, tant a nivell social com de serveis.
Per acabar, els veïns de la Conreria de Sant Fost us convidem a estar tots en la nostra Festa Major, viure una de les poques sardinades que es fan al bosc i gaudir-les tots junts.

Agustí Gil Galcerán.
President AAVVPP de la Conreria.