dijous, 27 de març del 2008

Plantem el futur.




Aquest diumenge, trenta de març, us convidem a plantar 35.000 arbres a 35 llocs diferents de Catalunya.

Aquest any Catalunya Ràdio compleix els seus primers 25 anys. Ho volem celebrar de manera diferent, juntament amb la societat, per a la qual treballem i a la qual ens devem, i fer-ho amb un missatge de futur. Per això vàrem proposar aquesta aventura a la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya, una entitat dedicada al medi ambient , i que enguany celebra el seu 10è aniversari. 25 anys + 10 anys= 35 boscos, per plantar el futur.

Juntament amb vosaltres, aquest dimenge 30 de març, serem protagonistes de la plantada popular simultània més gran que s’ha fet mai a Catalunya.

Amb la plantació d’aquests 35.000 arbres arreu de Catalunya, junts contribuïm al repte Plantem pel planeta: campanya dels mil milions d’arbres del Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA).


La Federació d´Associacions de Veïns de Sant Fost,


US CONVIDA A LA PLANTADA amb nosaltres.


JA TENIM RESERVAS PER A LA PLANTADA AL RIU RIPOLL de MONTCADA I REIXAC a disposició de tots vosaltres.

Us esperem A LES 10:45 h. Torn de les 11:00 h.

AL PUNT DE TROBADA I APARCAMENT DE LA PLANTADA.



Transport privat:

C-58 sortida Montcada-Ripollet-Cerdanyola. Direcció Montcada-Ripollet.Travessar el viaducte sobre el riu Ripoll. Al final del viaducte girar a la dreta, direcció Montcada (ctra. Ripollet-Montcada BV-1411). Uns 500 m després hi trobareu una rotonda on heu de girar a l’esquerra direcció Barcelona C-17, Montcada Centre. Continueu 500 m pel carrer Bach fins el riu Ripoll. Hi trobareu el punt de trobada i aparcament de la plantada.

CAL PORTAR AIGUA, ESMORZAR i PALA DE JARDINERIA.
NO FALTEU !!!

Plantem el futur. Sense vosaltres no tindria sentit. Us hi esperem

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veïns de Sant Fost de la Federació d´Associacions "FavpSantFost" hem acudit a la convocatòria de "Plantem el futur" el 30 de març del 2008

Més de 40.000 persones hem participat en la plantada d'arbres simultània més important que s´ha fet mai a Catalunya.

Entre tots hem plantat 35.000 arbres a 35 boscos del país. La jornada ha estat una festa organitzada per Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge amb motiu dels seus 25 i 10 anys, respectivament.

La jornada ha estat eminentment festiva ja que en alguns llocs s´ha aprofitat per muntar actes paral·lels com tallers o alguna botifarrada. La plantada ha servit també per unir persones i territori.

Durant quatre hores s´han plantat 35.000 plançons d´espècies xeròfiles, és a dir, que tenen baixos requeriments hídrics que serviran per recuperar zones malmeses, on hi havia abocadors, perill d'erosió, o per restaurar boscos de ribera.

L´objectiu era plantar 35.000 arbres per lluitar contra el canvi climàtic i aprofitar els aniversaris de Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge per sumar-se a la Campanya per als mil milions d´arbres del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient, que té un termini de deu anys.