dimarts, 11 de setembre del 2007

P O U M

Dijous, 13 de setembre 2007 a les 21 hores, se celebrarà un Ple Municipal en l'Ajuntament de Sant Fost on, entre altres aspectes, es tractarà el tema del POUM.

La Federació d´Associacions de Veïns, distribuirà als assistents un document on es recull la posició consensuada de les Associacions de Veïns davant el Pla Urbanístic aprovat inicialment al maig del 2006

Aquest document haurà estat lliurat prèviament als Partits Polítics perquè considerin en la seva dimensió les nostres propostes i expectatives.

Sol·licitem l'assistència de les Entitats i Veïns en general, així com la difusió en el vostre àmbit d'aquesta invitació d´assistència al Ple Municipal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

man dit qe ba sortir sant fost per tv3per lo dls pisos qin dia va sortir? moltes gracies

Anònim ha dit...

El tema del POUM ha tingut bastant ressonància en els mitjans de difusió i encara ho segueix tenint donada la importància que té per al futur del poble.
Han estat varis els mitjans de ràdio TV i premsa escrita que han recaptat l'opinió municipal i dels veïns; Ràdio4, TVE en la seva desconnexió nacional. TV3, Nou9, Avui, Contrapunt, Línia Vallès i altres. Per tant, les dates han estat vàries i no tenim un registre exacte d'elles doncs els mitjans no són el nostre objectiu que resideix fonamentalment en la participació ciutadana en les decisions que ens afecten com és aquesta.
Agraïm no obstant això el seu interès.